Prostatacancer metastaser i skelettet prognos

När man har drabbats av svår sjukdom som cancer så svävar man mellan hopp och förtvivlan dagligen. Har cancern spritt sig? Har du frågor som handlar om prostatacancer metastaser i skelettet prognos? Till oss på Prostatype kan du vända dig om du vill ha en ytterligare en objektiv bedömning. Här möts du av skickliga och mycket erfarna urologer som arbetat med detta under lång tid. Grundaren av företaget Chunde Li, som är docent och överläkare vid Karolinska i Stockholm ansåg att det fanns för många brister inom den vanliga vården när de skulle ställa prognos.

I samarbete med andra framstående forskare utvecklade de under tjugo år fram ett avancerat ”verktyg” för att få fram mer information från den enskilde patientens cancerstamceller. På så vis kan man på ett säkert få fram rätt prognos samt se vilket som är det absolut bästa behandlingsalternativet för den patienten.

Något som alltså kan vara klurigt för läkarna idag är att ge en prognos vid en diagnos med prostatacancer. Dagens provtagningar är som sagt bristfälliga, de blir för generella och man får inte så exakt information från cancerstamcellerna som man skulle önska för ett säkert underlag. Sedan så finns det fall där man som läkare behöver gå igenom prostatacancer metastaser i skelettet prognos, då vill man verkligen ha så mycket nödvändig information som det bara går att få fram. Rent generellt så är det mycket allvarligt när man har fått skelettmetastaser, men när det har spritt sig till skelettet på grund av prostatacancer så är oftast prognosen att man kan leva länge. Just hormonbehandling kan vara ett bra alternativ för patienter som fått spridning till skelettet.

prostatacancer metastaser i skelettet prognos

Står du inför prostatacancer metastaser i skelettet prognos?

Att få en spridd cancer till skelettet är mest vanligt när det handlar om prostatacancer och bröstcancer. Hur ser det då ut gällande prostatacancer metastaser i skelettet prognos? Det är givetvis oerhört individuellt och det kan vara klokt att få rådgivning av erfarna läkare som kan sin sak samt ta hjälp av oss på Prostatype för en andra bedömning av prostatacancer metastaser i skelettet prognos.

JAG VILL VETA MER
JAG VILL VETA MER