Behandling prostatacancer

En av våra mest förekommande cancerformer i Sverige idag är prostatacancer, trots att det enbart är män som drabbas. Är man en av de som i dagsläget har blivit utsatt för denna cancerform så bör man veta att det finns goda utsikter för tillfrisknande, jämfört med en del andra cancerformer. Det finns olika typer av behandling prostatacancer beroende på prognos. Dessvärre så behandlas många patienter trots att de i själva verket har en ofarlig form av cancer i prostatan. Biverkningar är många och inte helt okomplicerade för patienten att leva med i sin vardag. Då anser vi på Prostatype att man bör göra allt för att kunna få en sådan tillförlitlig prognos som möjligt. Detta kan du få genom att få en till bedömning på din cancerprognos som du har fått i dagsläget.

Låt våra erfarna och oerhört kompetenta urologer analysera och utföra ett test som heter prostatype. Det testet utförs på det vävnadsprov som du redan har tagit tidigare när prostatacancern konstaterades. Ett gentest som är mycket mer specifikt just för dig och din prognos. Det leder till att din läkare får mycket mer information och kan i samförstånd med dig planera för rätt sorts behandling prostatacancer.

Behandling prostatacancer

Behandling prostatacancer, säkerställ prognosen genom ett test

De behandlingsalternativ som idag finns om det är lokal prostatacancer som inte har spritt sig är följande: aktiv monitorering, operation samt strålbehandling. Hur ska man då kunna känna sig trygg med att man har fått rätt förväntad utveckling? Jo, genom att ni vänder er till oss på prostatype så får ni en mycket säkrare prognos än endast de prover och undersökningar som vården har hittills genomfört. Prostatype är ett optimalt sätt att komplettera de tester som gjorts och du får en mer träffsäker bedömning inför kommande beslut om behandling prostatacancer.

Vi rekommenderar att du tar en kontakt med oss och får mer information samt svar på dina frågor gällande behandling prostatacancer som du kan tänkas ha.

JAG VILL VETA MER
JAG VILL VETA MER