Gratis rådgivning 2018-08-29T11:19:01+00:00

Få ett nytt utlåtande med Prostatype

Prostatype finns tillgängligt för dig som har diagnostiserats med prostatacancer och vill göra ett säkrare behandlingsval. Med Prostatype får du även en objektiv och samlad medicinsk bedömning av en erfaren urolog.

Boka gratis rådgivning

Prostatype underlättar ett livsviktig beslut och är användbart framförallt för dig med intermediär prostatacancer. Innan du bestämmer dig för om du vill göra testet eller inte, har du möjlighet till gratis rådgivning. Processen är enkel, men först behöver vi dina kontaktuppgifter.

Kontakt - Large

Om du bestämmer dig för att göra testet efter att du har fått rådgivning kostar det 6250 kr inklusive moms. I priset ingår även laboratorieanalys.

Priset för Prostatype är subventionerat. Testet är privatfinansierat och framtaget av av en forskargrupp på Karolinska Institutet. Testet är nytt i Sverige det finns i dagsläget inte med i vårdprogrammet och täcks inte av sjukförsäkringen.

Jag vill bli kontaktad

Har du frågor om Prostatype? Vi svarar på dina frågor och funderingar.

Kontakt

Eller ring  08-20 87 00

Vad händer nu?

Vi kontaktar dig

När vi har fått dina kontaktuppgifter hör vi av oss och samlar in de uppgifter vi behöver för att ge gratis rådgivning.

Vi hanterar ditt ärende

Om du bestämmer dig för att göra testet, skapar vi ett ärende och skickar efter din biopsi. Du behöver inte göra en ny biopsi, vi skickar efter ditt tidigare vävnadsprov.

Du får ett medicinskt utlåtande

Vi utför testet i vårt labb. En erfaren urolog ger därefter ett utlåtande, en samlad bedömning av din prognos och vägledning i valet om behandling