Prostata test

När man har fått ett tungt och smärtsamt besked om att man har fått prostatacancer så är det svårt att greppa allt man står inför gällande behandling osv. Som drabbad är det mycket att ta in och man litar helt och hållet på vad läkaren säger. Vården är duktiga och kompetenta idag och forskningen går ständigt framåt. Dock är de prostata test och analyser av standardkaraktär och inte helt optimalt för den enskilde patientens prognos.

Forskaren Chunde Li som är docent vid Karolinska Institutet samt överläkare på Karolinska Universitetssjukhus plus Södersjukhuset i onkologi, är grundaren av ett företag som heter Prostatype. Efter att vid alldeles för många fall brottats med omfattande svårigheter med att skilja på en mer hotande prostatacancer från en ofarlig sådan fick han nog. Där och då bestämde sig Chunde Li att forska i detta och började tillsammans med andra skickliga forskare att utveckla ett framstående prostata test. Närmare bestämt ett gentest som på ett mer utförligt sätt kan trygga de svar man vill ha inför en eventuell behandling. Prostatype är ett fantastiskt prov för både dig som patient och givetvis för läkaren som får ännu mer information om vilken typ av åtgärd som är nödvändig i dagsläget.

Prostata test

Beställ ett prostata test redan idag för en säkrare prognos!

Det här med att få ett mer utförligt provsvar på ett prostata test är något som verkligen har fått många läkare att förstå innebörden av överbehandling. Det vill säga att de behandlar patienter helt i onödan och därav livslånga biverkningar som är mycket problematiska. I USA har man kommit långt när det avser gentester, både för prostatacancer och bröstcancer. Vi på Prostaype är oerhört stolta över att vara det första unika gentestet av sitt slag i Sverige. Ett ypperligt och angeläget komplement till de tester och utredningar som idag görs inom vården. För att se exakt hur detta test går till och hur man beställer det så föreslår vi att ni läser mer på vår hemsida www.prostatype.se.

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss för era funderingar!

JAG VILL VETA MER
JAG VILL VETA MER